Compromís per Mutxamel i Unides Podem presenten una moció pels drets del col·lectiu LGTBI+

Mutxamel 02 de octubre de 2023 El Comarcal de Alicante El Comarcal de Alicante
AYUNTAMIENTO DE MUTXAMEL
AYUNTAMIENTO DE MUTXAMEL

Els grups municipals de Compromís i Unides Podem-Esquerra Unida han presentat la moció pels drets del col·lectiu LGTBIQ+ en Mutxamel. Amb la aprovació d’aquesta moció el Ajuntament de Mutxamel donarà major cobertura i rellevància al col·lectiu. 

La moció ha estat aprovada amb el suport de tots els partits, meins vox, que com no, ha votat en contra.

Des de els centres educatius, en el àmbit social i corporatius es reforçarà la defensa del drets que porten reivindicant-se per la societat. Es molt important que davant de les amenaces de grups polítics en erradicar les llibertats aconseguides d’aquest col·lectiu, tinguen la protecció des de les institucions que es mereixen, sense donar un pas enrere .

Les institucions publiques tenim el deure de garantir la igualtat i la defensa de la convivència, sense que puga prevaler cap discriminació.

Segons Conxi Martínez de Compromís per Mutxamel, és molt greu que a hores d’ara per alguns sectors ultres se continue amb els discursos d’odi, dia rere dia als diaris trobem noticies d’agressions homòfobes, és molt necessari educar en inclusivitat, per a promoure el respecte a la diversitat i erradicar la LGTBIfòbia.

Per la seua part, Borja Iborra portaveu d’Unides Podem-Esquerra Unida, afirma que Mutxamel és un municipi comprometut i amb valors. Cada any es realitzen activitats i campanyes educatives. Però no podem baixar la guàrdia, hem de continuar i augmentar tant les activitats com les campanyes, dotant-les de la quantia econòmica necessària, per així continuar amb la defensa del Drets LGTBI+.

Borja Iborra Navarro
Concejal de Podem e Izquierda Unida

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

OPEN BLUE LAVANDERIA BANNER copia

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

banner nucleo inmobiliaria 2022

logo acea sant joan asociacion 2022 felix copia mejor

  BANNER_300_x_300_CLINICA_DENTAL_DOCTORA_FUENTE

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360