Compromís de Sant Joan d’Alacant exigeix la no paralització del TRAM que connectarà Sant Joan amb Alacant, Aeroport i Universitat.

Sant Joan d'Alacant 21 de octubre de 2023 El Comarcal de Alicante El Comarcal de Alicante
COMPROMIS - TRAM OCT 2023 (1)
COMPROMIS - TRAM OCT 2023 (1)

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Sant Joan ha presentat una Moció al ple de l’ajuntament per tal de demanar que no es paralitze el procés de construcció de l’estació Intermodal, ja que és un tema de molta importància per a la comarca de l’Alacantí, que amb 500.000 persones, és la segona àrea poblacional del País Valencià. La Intermodal suposaria tindre un nucli de comunicació des de l’aeroport fins Sant Joan i Mutxamel, connectant platges i Universitat. I amb 132.000.000 euros suposa la major inversió de la Generalitat en la nostra Comarca.

Durant els últims dies l’Alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha fet declaracions demanant paralitzar el projecte que ja estava consensuat entre totes les parts i que podria iniciar les obres durant el primer semestre de 2024. També resulta preocupant el inicial silenci del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazon, sobre les declaracions de l’alcalde i el projecte actualment en vigor, actitud que provoca incertesa, frustració col·lectiva i més anys de retards.

Es un tema de vital importància, que deuria d’estar per damunt dels colors polítics. I per això demanem a la Generalitat que adjudique de forma immediata el projecte actual i ja consensuat, així com la firma dels convenis amb ADIF necessaris per poder iniciar les obres en el primer trimestre de l’any 2024.

Compromís de Sant Joan d’Alacant exige la no paralización del TRAM que conectará Sant Joan con Alacant, Aeropuerto i Universitat .

El Grupo Municipal de Compromís en el Ayuntamiento de Sant Joan ha presentado una Moción al Pleno del Ayuntamiento para solicitar que no se paralice el proceso de construcción de la Estación Intermodal, ya que es un tema de mucha importancia para la comarca de l’Alacantí que, con 500.000 personas, es la segunda área poblacional del País Valenciano. La Intermodal supondría tener un núcleo de comunicación des del Aeropuerto hasta Sant Joan i Mutxamel, conectando playas y Universidad. I con 132.000.000 euros supone la mayor inversión de la Generalitat en nuestra Comarca.

Durante los últimos días el Alcalde de Alacant, Luis Barcala, ha hecho declaraciones pidiendo paralizar el proyecto que ya estaba consensuado entre todas las partes i que podría iniciar las obras durante el primer semestre de 2024. También resulta preocupante el inicial silencio del presidente de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, sobre las declaraciones del alcalde i el proyecto en vigor, actitud que provoca incertidumbre, frustración colectiva i mas años de retraso.

Es un tema de vital importancia, de debería de estar por encima de colores políticos. I por eso solicitamos a la Generalitat que adjudique de forma inmediata el proyecto actual y ya consensuado, así como la firma de los convenios con ADIF necesarios para poder iniciar las obras en el primer trimestre del año 2024.

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

OPEN BLUE LAVANDERIA BANNER copia

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

Banners-MARE-400x400

banner nucleo inmobiliaria 2022

logo acea sant joan asociacion 2022 felix copia mejor

  BANNER_300_x_300_CLINICA_DENTAL_DOCTORA_FUENTE

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360