Compromís per Mutxamel i Unides Podem Esquerra Unida, presenten una moció per un habitatge assequible a Mutxamel.

Mutxamel25/10/2023El Comarcal de AlicanteEl Comarcal de Alicante
PODEMOS COMPROMIS MUTXAMEL

Nota de prensa hecha pública por Unidas Podemos y Compromís de Mutxamel:

El municipi de Mutxamel es troba en una situació preocupant davant la falta d’habitatge públic, la qual cosa fa que el mercat immobiliari en matèria de lloguer haga arribat a tenir uns preus desorbitats, arribant a resultar quasi impossible als joves, inclòs a les famílies amb salaris mileuristes, trobar un habitatge de lloguer a Mutxamel.

Segons l’ultimes informes de l’oficina d’estadística europea, el 48,9% dels qui viuen de lloguer està en risc d’exclusió degut a el seu encariment.

Cada vegada hi ha més demandats d’habitatge de lloguer i menys vivendes, això fa que el seu preu siga cada vegada major i una gran majoria de persones treballadores els resulte molt difícil trobar vivenda de lloguer.

Segons Borja Iborra, Portaveu del grup municipal Unides Podem Esquerra Unida, es imprescindible prendre mesures per aturar esta situació que es viu a Mutxamel, tenim les eines necessàries per a resoldre aquest problema, que cada vegada s’agreuja més a la nostra localitat. L’empresa pública EMSUVIM pot gestionar la construcció i gestió d’edificacions destinades a habitatges públics.

Per altra banda, Conxi Martínez portaveu de Compromís per Mutxamel, manifesta, que un altre model per a tindre parc públic a la localitat és possible, comprant aquelles edificacions inacabades en el nostre terme, edificis que porten dècades abandonats; bé utilitzant fórmules de compra, taxades pels tècnics municipals, a través del tanteig o retracte, o acordar-hi un preu.

Amb la posada en funcionament de la demanda dels grups proponents d’aquesta moció, ajudaria a que moltes persones trobaren una solució al greu problema d’habitatge en el que es troba la localitat.

Per tant, els portaveus dels grups municipals, Conxi Martínez i Borja Iborra, estan segurs que la proposta tirarà endavant, ja que la resta de grups municipals asseguren voler el millor per als habitants de Mutxamel.

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

Banners-MARE-400x400

logo acea sant joan asociacion 2022 felix copia mejor

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

banner nucleo inmobiliaria 2022

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360