Compromís proposa la realització d’un informe econòmic-financer per part de la intervenció municipal com a pas previ per a la realització dels pressupostos de Sant Joan

Política

Sant Joan d'Alacant31 de julio de 2024El Comarcal de AlicanteEl Comarcal de Alicante
FACHADA AYUNTAMIENTO DE SAN JUAN 2024

  En el plenari del 30 de juliol de 2024 Compromís ha proposat la realització d’un informe econòmic-financer per part de la Intervenció Municipal, com a pas previ per a la realització dels pressupostos de Sant Joan, que ha estat acceptat per l’alcalde, comprometent-se a la realització d’aquest informe en un termini molt curt. En la petició feta pel grup Municipal de Compromís es demana comptabilitzar les despeses ordinàries per al 2025, els ingressos ordinaris previstos per tresoreria i la despesa no financera per al 2025 entre altres dades. En paraules de Joan Ramon Gomis, portaveu del Grup Municipal: “Hem parlat i continuarem parlant amb l’alcalde per tal de col·laborar en la realització dels pressupostos del nostre poble. Els necessitem i són la principal eina de treball d’un ajuntament, per això que continuarem insistint i pressionant per tal  de tenir uns pressupostos per l’any vinent. I aquest informe econòmic-financer és el primer pas”.


Compromís alerta del perill d’acabar sent intervinguts per l’autoritat econòmica, ja que portem 3 anys sense aprovar pressupostos, tenim la major part de taxes desfasades i antiquades que cal posar al dia, a més de poder acabar perdent les futures subvencions d’altres institucions superiors, elements que poden portar a l’ajuntament a una situació d’extrema gravetat. En paraules de Joan Ramon Gomis: “El municipi es troba desgovernat, en mans de les constructores privades que no paren d’hipermassificar el nostre terme, posant en perill l’essència de poble, que resulta tan atractiu per als que vivim i les empreses que volen vindre. La falta de pressupost afecta a la correcta forma de fer política, que duria ser una política clara, transparent i democràtica per al ciutadà. No pararem de treballar per tal d’aconseguir uns pressupostos els més consensuats possibles”.


Es evident, per a Compromís, que hi ha una mala organització municipal, una falta d’eficiència i competència en la gestió del municipi, que està provocant que Sant Joan està deixant poc a poc de ser poble. Joan Ramon Gomis ha acabat dient: “És molt important que l’ajuntament s’active econòmicament, o podem començar a perdre la nostra posició, dintre de la comarca, de poble dinàmic i emprenedor que hem mantingut els últims 70 anys. Cal que tinguem sempre present, que ni els regidors del PP ni els regidors de Compromís som importants... allò important és el poble de Sant Joan”.

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

logo acea sant joan asociacion 2022 felix copia mejor

SORTEO-VUELTA-AL-COLE-2024-ACEA

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

Banners-MARE-400x400

banner nucleo inmobiliaria 2022

  BANNER_300_x_300_CLINICA_DENTAL_DOCTORA_FUENTE

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360