Compromís de Sant Joan d’Alacant i Mutxamel i la Plataforma TRAM acorden estratègies coincidents per tal de fer realitat la línia de tramvia a tota la comarca

Política

Sant Joan d'Alacant 05 de abril de 2024 El Comarcal de Alicante El Comarcal de Alicante
COMPROMIS SANT JOAN Y COMARCA 2024

 .Els Grups Municipals de Compromís de Sant Joan d’alacant i de Mutxamel conjuntament amb la diputada autonòmica Maria Josep Calabuig s’han reunit amb la Plataforma TRAM, per tal d’analitzar i intercanviar informació sobre l’actual estat dels projectes per a la realització de les diferents línies de tramvia, així com la conveniència d’augmentar els autobusos que uneixen Sant Joan i Mutxamel amb Alacant, amb vehicles elèctrics.


La diputada Maria Josep Calabuig, ha declarat: “La màxima preocupació i més prioritària és posar llum sobre tots els projectes encarregats i pagats durant l’anterior Govern autonòmic on estava Compromís, i ara no sabem on es troben amb aquest nou govern del PP. Seria una vergonya que pel simple fet de canviar de color polític la Generalitat, el nou govern, ordene la desaparició del treball fet. Al final qui ho paga és el ciutadà, que haurà de pagar dues vegades la realització dels projectes, a més del retard en començar els treball”.


Compromís alerta, a més, de la desaparició de les partides destinades a començar les obres del tramvia Alacant – Hospital de Sant Joan i la continuació entre l’Hospital i Mutxamel, valorats en 43 milions d’euros. Els Grups Municipals de Sant Joan i Mutxamel així com els representants de la plataforma TRAM de l’Alacantí, alerten de la desaparició en els nous pressupostos de la Generalitat, de tots els diners que anaven a destinar-se per la realització de la línia que arriba a Mutxamel. En una declaració conjunta, Conxi Martínez i Joan Ramon Gomis han criticat al Govern del PP de Mazon: “deixen a la nostra comarca sense la major inversió en infraestructures de la nostra història democràtica. Tot estava preparat per començar les obres i acabar-les el 2027. Ara sembla que tot es retardarà uns quants anys, i tot per no voler acabar unes obres que el PP no ha començat”. 

Compromís i la Plataforma TRAM continuaran les reunions de contacte i d’intercanvi d’informació durant els pròxims mesos i anys, per tal d’anar fent un seguiment i tractar de fer canviar l’actual predisposició de l’actual govern. La finalitat última és començar i acabar les obres el més prompte possible.

COMPROMIS SANT JOAN Y COMARCA 2024 REUNION TRAM

CLINICA DENTAL ESCODA 2023 MAYO

banner-web-gs-cerrajeros-2022 1140px

Te puede interesar

clinica dental doctora de la fuente banner

BANNER-OPTICA-LLOIXA-2022

Banners-MARE-400x400

banner nucleo inmobiliaria 2022

logo acea sant joan asociacion 2022 felix copia mejor

  BANNER_300_x_300_CLINICA_DENTAL_DOCTORA_FUENTE

Lo más visto

banner-asesoria-berenguer-360x360